Kompetansekveld

For alle som tilhører en triatlonklubb/gruppe og er interessert i triatlon, klubbutvikling, trening m.m. Her legges det opp til både foredrag, oppgaver/case jobbing og evt. spørsmål som deltakerne måtte ha. Målet med en slik kompetansekveld er å skape en arena hvor dere som bedriver idretten får et tilbud som direkte er relevant for deg som trener, styremedlem, klubbmedlem, utøver, forelder. Vi vil ha en god og åpen dialog med stor takhøyde. 

Lignende arrangementer

Temakveld for ungdom

En kveld for unge triatleter under 20 år arrangeres av forbundets Barne- og ungdomsutvalg. Denne gangen vil det være Tyra og Møyfrid fra Trondheim Triatlonklubb som styrer showet og vi får besøk av Kristin L. Jonvik fra Sunn Idrett. Temaet for denne kvelden er «Helse kommer alltid foran prestasjon».

Les mer

Lederforum

Vi inviterer styremedlemmer og arrangører til gratis digitalt lederforum 18. november. Vi håper på mange gode debatter for å skape masse mestring, fellesskap og begeistring i 2021 og videre!  Forbundsstyret vil legge fram status på økonomi, koronatiltak og tiltaksplaner fram til 2024.

Les mer

Trener 2 Generell del (del 1)

Trener 2-utdannelsen er for alle som er over 16 år og har vært gjennom og fått godkjent Trener 1. Kurset er en videreutdanning innen Norges Triatlonforbunds trenerløype og er per dags dato den høyeste utdannelsen vi tilbyr. Vi kjører kurset i samarbeid med Norges Friidrettsforbund og Norges Orienteringsforbund, da vi ser at relasjonsbyggingen og erfaringsutvekslingen har stor verdi. Kursets hensikt er å formidle, utvikle og skape arenaer slik at du kan utvikle deg som trener.

Les mer

  • Trimtex
  • Garmin Norge
  • HUUB
  • Nordic Choice Hotels
  • Squeezy Sports Nutrition
  • Larsen Consult
  • Fursetgruppen